Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Τηλ.

2310 949457

0 Καλάθι
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Συχνές ερωτήσεις

 • Γιατί να κάνω εγγραφή στο zografiki.com;
  Δημιουργώντας ένα λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες.
 • Οι τιμές που βλέπω είναι τιμές λιανικής;
  Οι τιμές μας είναι λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβάνουν και το νόμιμο ΦΠΑ.
 • Έκανα ηλεκτρονική παραγγελία, θα πρέπει να επικοινωνήσω και τηλεφωνικά μαζί σας ή προχωράτε για την αποστολή της παραγγελίας μου;
  Ναι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε και μαζί μας, γιατί χρειαζόμαστε και την επιβεβαίωση σας, ή μπορεί να είναι και σχετική η επικοινωνία με την άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος (είναι στο κατάστημα, στην αποθήκη, σε συνεργάτες, έτοιμο ή έχει κατασκευή ή είναι σε έλλειψη;), ή μπορεί να είναι και σχετική (εναλλακτική- πιο συμφέρουσα) και με τον τρόπο αποστολής τους.
  Ειδικά στις αντικαταβολές, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε για την αποστολή των προϊόντων μας, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και η τηλεφωνική επικοινωνία-επιβεβαίωσης -από τον πελάτη- για να αποφύγουμε -αμφότεροι- την οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση / ακύρωση.
  Προσοχή: Θα σας στείλουμε μόνο ένα μήνυμα στο email σας για να μας καλέσετε -όταν εσείς μπορέσετε-. Εμείς δεν θα σας καλέσουμε για την επιβεβαίωση σας (για να μην σας ενοχλούμε σε οποιοδήποτε χώρο... ή στιγμή... βρίσκετε)
 • Τι (με συμφέρει) να επιλέξω για την αποστολή των προϊόντων σας, την κούριερ ή την Μεταφορική Εταιρεία;
  Για μικρά δέματα με βάρος πραγματικό (μέχρι 2 κιλά) ή ογκομέτρησης (μέγεθος κουτί παπουτσιού μαζί με την συσκευασία του) συνίσταται η courier (αλλά η τιμή του μπορεί να μειωθεί και άλλο με εναλλακτικές λύσεις μεταφορικών εταιρειών, που εξαρτάται από την πόλη).
  Για ογκώδη ή βαριά δέματα με βάρος πραγματικό (πάνω από 2 κιλά) ή ογκομέτρησης (μέγεθος πάνω από κουτί παπουτσιού μαζί με την συσκευασία του συσκευασμένο) ενδείκνυται-συμφέρει η Μεταφορική Εταιρεία.
  Μπορούμε εκ των προτέρων --πριν την αποστολή τους-- να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εσείς, ποιος τρόπος σας συμφέρει.
 • Έκανα ηλεκτρονική παραγγελία και επέλεξα ήδη τον τρόπο της αποστολής του δέματος (για courier ή για μεταφορική), αυτήν την επιλογή μου, μπορούμε να την αλλάξουμε;
  Ναι, μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο της αποστολής τους, ώστε τα μεταφορικά έξοδα να γίνουν με το μικρότερο κόστος για εσάς, δηλαδή αυτό που σας συμφέρει.
 • Υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλα αυτά που αναρτώνται στην ιστοσελίδα σας, ώστε να προχωρήσω στην κατάθεση χρημάτων;
  Επειδή τα προϊόντα μας είναι χιλιάδες, δεν προλαβαίνουμε για την σωστή ενημέρωση τους (όμως προσπαθούμε γιαυτό).
  Έτσι είναι καλύτερα, για να αποφύγουμε αμφότεροι την οποιαδήποτε ταλαιπωρία, -πριν την κατάθεση σας- πρώτα να επικοινωνήστε μαζί μας είτε για την διαθεσιμότητα τους είτε για την δέσμευση τους.
  Η διαθεσιμότητα όμως που θα σας πούμε για τα προϊόντα, θα ισχύει μόνο για 1 έως 2 ημέρες...εκτός εάν θέλετε να τα δεσμεύσουμε εκ των προτέρων)
 • Εκτός από αυτά τα προϊόντα που ήδη βλέπω, έχετε διαθέσιμα και άλλα προϊόντα που δεν τα έχετε ανεβάσει ακόμα; Αυτά μπορώ να τα δω;
  Ναι, υπάρχουν διαθέσιμα πάρα πολλά προϊόντα δικά μας, είτε συνεργατών μας, που δεν τα έχουμε ανεβάσει, λόγω έλλειψης χρόνου.
  Ναι και αυτό γίνεται και μπορείτε να τα δείτε, μετά την επικοινωνίας σας για να μας πείτε, τι περίπου ζητάτε.
 • Για να παραλάβω τα προϊόντα σας έχω μεταφορικά έξοδα;
  Ναι και αυτά βαρύνουν τον αγοραστή.
 • Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά έξοδα;

  Α. Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά έξοδα με την courier speedex;
  Για αποστολή με την courier speedex (και τρόπος πληρωμής: Με κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα μέσω της viva wallet ή με αντικαταβολή)
  Για μικρό δέμα με βάρος πραγματικό (μέχρι 2 κιλά) ή ογκομέτρησης (για ένα δέμα μεγέθους κουτί παπουτσιού μαζί με την συσκευασία του)
  Για όλη την Ελλάδα (εκτός των νησιών)
  Με κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα μέσω της viva wallet τα μεταφορικά έξοδα είναι=4,94
  Με αντικαταβολή επιβαρύνεστε επιπλέον ακόμα 3,00 δηλαδή 4,94 τα μεταφορικά έξοδα + 3,00 η αντικαταβολή, τα μεταφορικά έξοδα είναι=7,94
  Για τα νησιά
  Με κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα μέσω της viva wallet τα μεταφορικά έξοδα είναι=5,40
  Με αντικαταβολή επιβαρύνεστε επιπλέον ακόμα 3,00 δηλαδή 5,40 τα μεταφορικά έξοδα + 3,00 η αντικαταβολή, τα μεταφορικά έξοδα είναι=8,40

  Υ.Γ. Προσοχή: Εάν το δέμα για την courier είναι βαρύτερο ή μεγαλύτερο θα υπάρχει επιβάρυνση (Ρωτήστε μας σχετικά με τα μεταφορικά έξοδα των προϊόντων)

  Β. Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά έξοδα με τις μεταφορικές εταιρείες;
  Για αποστολή με τις μεταφορικές εταιρείες (και τρόπος πληρωμής: Με κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα μέσω της viva wallet)
  Υ.Γ. Εδώ δεν ισχύει η αντικαταβολή, γιατί αργούν -ακόμα και μήνες- για να αποδώσουν τα χρήματα και θα πρέπει εμείς να πάμε να τα εισπράξουμε από τα γραφεία τους.
  Οι μεταφορικές εταιρείες παραδίδουν εμπορεύματα σε όλες τις πόλεις και με χαμηλό κόστος.
  Για ογκώδες ή βαρύ δέμα με βάρος πραγματικό (πάνω από 2 κιλά) ή ογκομέτρησης (για ένα δέμα μεγέθους περίπου 60χ40χ40εκ -περίπου κουτί νουνού-)
  Το κόστος του δέματος, κυμαίνεται στο περίπου από τα 3,00 έως τα 13,00 ευρώ (π.χ. προορισμός τα νησιά)
  Γενικά το κόστος του, εξαρτάται πιο πολύ, από την κάθε πόλη ή εάν αυτό το δέμα έχει και μεταφόρτωση.
  Τα μεταφορικά έξοδα αυτού του δέματος είναι π.χ. για Κιλκίς=3,50, για Καστοριά=4,00, για Βόλο=6,00, για Αθήνα=5,00
  Για τα νησιά όμως, τα μεταφορικά έξοδα του αλλάζουν αρκετά γιατί π.χ. είναι 5,00 μέχρι την Αθήνα με συν την μεταφόρτωση του για το νησί, έτσι μπορεί το τελικό κόστος του να φτάσει τα 10,00 ή και τα 13,00 ευρώ.

 • Με ποιόν τρόπο, γίνεται η αποστολή των προϊόντων σας;
  Για την αποστολή των προϊόντων μας, χρησιμοποιούμε ή τις courier ή τις μεταφορικές.
  Τα μικρά δέματα συνήθως αποστέλλονται με courier, ενώ τα ογκώδη δέματα αποστέλλονται με μεταφορικές (και ενδείκνυται-είναι προτιμητέα)
 • Σε πόσο χρόνο, γίνεται η αποστολή των προϊόντων;
  Ότι είναι μέσα στο κατάστημα, μπορεί να φύγει ή την ίδια ημέρα ή την επομένη. Αν όμως χρειάζεται να τα πάρουμε από την αποθήκη ή από συνεργάτες μας, τότε θα φύγουν σε 2-3 ημέρες. Όταν όμως χρειάζεται, να κατασκευασθούν (παραγγελία-κατασκευή) οι ημέρες θα είναι ανάλογα με την κατασκευή τους. (Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ενημερωθείτε)
 • Μετά την αποστολή των προϊόντων από εσάς, πόσες ημέρες χρειάζονται για την μεταφορά τους και πότε θα παραλάβω τα προϊόντα σας;
  Οι courier και οι μεταφορικές έχουν τον ίδιο χρόνο παράδοσης, περίπου από 1 έως 3-4 ημέρες (Εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών και εκτός των ακραίων και απρόσμενων γεγονότων ή καταστάσεων)
  Αυτόν τον καιρό όμως, οι courier (στην εποχή του κορωνοϊού), για όποιο δέμα βρίσκεται στην Αθήνα -λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας τους στην πόλη τους- μπορεί το δέμα, να το σταματήσουν εκεί στα κεντρικά τους...Έτσι ενδέχεται οι courier, να καθυστερήσουν την διανομή του δέματος και μέσα στην ίδια την πόλη τους, αλλά και την προώθηση του δέματος για την δική σας πόλη.
 • Στα αναμενόμενα προϊόντα σας, να περιμένω να έρθουν πρώτα και μετά να τα παραγγείλω, ή να τα προδεσμεύσω;
  Αυτό εσείς θα το αποφασίσετε και είναι σχετικό με το εάν θέλετε, ποσότητα -του ίδιου κωδικού-. Τα αναμενόμενα, ήδη τα βλέπουν, έτσι θα είναι καλό να προδεσμεύονται όταν θέλετε ποσότητα -του ίδιου κωδικού-. Εάν οι ημέρες τους όμως, είναι πάρα πολλές για εσάς, τότε μπορείτε περίπου 1 εβδομάδα πριν, να δούμε τι ποσότητα -του ίδιου κωδικού- υπάρχει διαθέσιμη.
 • Γίνονται αποστολές στο εξωτερικό;
  Για όλους τους επαγγελματίες, μπορεί να γίνει η αποστολή των προϊόντων μας, στο εξωτερικό.
  Γίνεται χρέωση των εξόδων αποστολής, τα οποία υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού και ενημερωνόσαστε για το ποσό.
  Η εξόφληση του συνόλου της παραγγελίας σας (κόστος προϊόντων και τα έξοδα αποστολής τους) γίνεται πριν την αποστολή, ή με κατάθεση σε λογαριασμό μας ή με πιστωτική κάρτα.
  Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 949457

 

Πνευματικά δικαιώματα

Επικοινωνία

Newsletter

Please publish modules in offcanvas position.