Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Τηλ.

2310 949457

0 Καλάθι
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Τυχαία Προϊόντα

Agia_Oikogeneia_asimenia_SA-0032.jpg

Αγία Οικογένεια Ασημένια ή Α-Χρυσό (διάφ. μεγ.) SA-0032

Κωδικός: SA-0032 Αγία Οικογένεια Ασήμι ή Α-Χρυσό (δ. μ.)
Ασημένια εικόνα ή Ασημένια με χρυσό, με την Αγία Οικογένεια, επάνω σε ξύλο. Διατίθεται και με ή χωρίς πέτρες. Με ειδικό ξύλο στήριξης (ενσωματωμένο) στην οπίσθια όψη της εικόνας. 7χ5,5 εκ. (Διάφορα μεγέθη).
14,78 €
Επιλέξτε
1 - 3 ημέρες
Περιγραφή

Ασημένια εικόνα ή Ασημένια εικόνα με χρυσή διακόσμηση, με την Αγία Οικογένεια, επάνω σε ξύλο. Ακριβές αντίγραφο βυζαντινής εικόνας φιλοτεχνημένης σε μουσαμά με την μέθοδο μεταξοτυπίας, τα χρώματα της οποίας παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Σύμφωνα με την νομοθεσία της Ε.Ε, το Laminated Ag είναι σφραγισμένο επί της εικόνας. Αναλλοίωτη με την πάροδο του χρόνου.

Διατίθεται και με ή χωρίς πέτρες.

Με ειδικό ξύλο στήριξης (ενσωματωμένο) στην οπίσθια όψη της εικόνας. Με πιστοποιητικό παραγωγής και γνησιότητας.

Διαστάσεις: 7χ5,5 εκ.

(Διάφορα μεγέθη).

 

Υ.Γ. Για τον Θεάνθρωπο έχουν γίνει πλήθος απεικονίσεων, άλλοτε Ορθόδοξων και άλλοτε Δυτικών παραστάσεων. Στις Ορθόδοξες παραστάσεις ο μνήστορας Ιωσήφ φέρεται να είναι εκτός του κάδρου της απεικόνισης. Στις Παπικές όμως βρίσκεται εντός, που μπορεί ακόμη και να δηλώνει την πολύ στενή σχέση Ιωσήφ – Μαρίας, όπου απεικονίζεται και ο (υποτίθεται) καρπός της σχέσης αυτής. Κατά την αυθεντία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, η μνηστεία της Παρθένου με τον δίκαιο Ιωσήφ είχε ως μόνο σκοπό να προφυλάξει ακριβώς την παρθενία της μελλοντικής Θεοτόκου, και ήταν η όλη αποστολή του Μνήστορος Ιωσήφ, ο οποίος δόθηκε ως μάρτυς της Παναγίας μας και προστάτης Της, διότι Αυτή αποτελεί μόνον του Θεού «Νύμφην ανύμφευτον». Έτσι για την συγκεκριμένη απεικόνιση της εικόνας -ΑΓΊΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-, πολλοί ορθόδοξοι έχουν αντιρρήσεις για την εγγύτητα ή ακόμη και για τον εναγκαλισμό του Μνήστορα Ιωσήφ, γιατί ο Χριστός  ΜΙΑ ΜΟΝΟ ουσιαστική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είχε, την εν ουρανώ Αγία Τριάδα.

Είδατε Πρόσφατα

Πνευματικά δικαιώματα

Επικοινωνία

Newsletter

Please publish modules in offcanvas position.