Με επιτυχία τελείωσε ο διαγωνισμός που διεξάγαμε στο Facebook.com και στην σελίδα http://www.facebook.com/zografikicom .

Συνολικά 500 άτομα δοκίμασαν την τύχη τους για να κερδίσουν.

Όπως είχαμε γράψει και στο πρώτο μας μήνυμα στο Facebook:

 


 

Για να ευχαριστήσουμε όλους όσους θα κάνουν like στην σελίδα μας θα δωρίσουμε έναν original αναπτήρα ZIPPO (αξίας εώς 30 ευρώ) από τους αναπτήρες που υπάρχουν στην συλλογή μας...

(Μπορείτε να δείτε τους αναπτήρες Zippo εδώ http://www.zografiki.com/index.php?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&Itemid=53&option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=203&manufacturer_id=0&keyword&keyword1&keyword2&limit=50&limitstart=0 )


Θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους όσους κάνουν like στην σελίδα μας...
Η κλήρωση θα γίνει 1 Οκτωβρίου 2012, οπότε κάντε like ΤΩΡΑ...

Πείτε και τους φίλους σας να γίνουν φίλοι μας και να μπουν και αυτοί στην κλήρωση...


Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τον τρόπο που θα γίνει η κλήρωση ανεβάζουμε ένα αρχείο excel με τα ονόματα τον χρηστών που έκαναν like (χωρίς link προς το προφίλ τους για ευνόητους λόγους). Κάθε χρήστης (με την σειρά που μας τους εμφάνισε το Facebook) θα έχει δύο τριψήφιους αριθμούς δίπλα από το όνομα του. Ένας από το 1 εώς το 500 και έναν από το 501 εώς το 000.
Ανάλογα με τα τρία τελευταία ψηφία που θα κληρωθούν στην αυριανή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (2 Οκτωβρίου 2012) θα βγει και ο νικητής του Zippo.
Ανεβάζουμε από τώρα το αρχείο ώστε να μπορούν όλοι να το δουν στην διεύθυνση http://www.zografiki.com/media/diagonismos_2012_10_02.xls (πατήστε πάνω στο link για να ανοίξει το αρχείο).
Αύριο θα μάθουμε και τον νικητή του αναπτήρα.
Ευχαριστούμε όλους όσους έκαναν like.
Υ.Γ. Αφού ο διαγωνισμός πήγε πολύ καλύτερα από όσο περιμέναμε, ετοιμάζουμε και νέο διαγωνισμό σε λίγες μέρες...