Μπορείτε να δείτε μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων μέσα στους καταλόγους μας, στους οποίους έχουμε προϊόντα που δεν έχουμε προλάβει να βάλουμε ακόμα στην ιστοσελίδα μας σε μορφή .pdf

Πατήστε πάνω στην αντίστοιχη εικόνα να σας ανοίξει ο αντίστοιχος κατάλογος.

Σε κάποιους καταλόγους - λόγω μεγέθους των αρχείων - η εμφάνιση τους αργεί και χρειάζεται χρόνο για να ανοίξουν, ώστε να μπορέσετε τους δείτε.

Για να δείτε τους καταλόγους θα πρέπει να είστε εγγεγραμένα μέλη της σελίδας μας. Κάντε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ.

 

          

Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό μας τόπο.

Η επιχείρηση μας έχει έδρα στην Κατσιμίδη 26.

Η αγάπη για συνεχή δημιουργία, μας οδήγησε στην ζωγραφική και στην αγιογραφία και γενικότερα στην κατασκευή εικόνας με μεγάλη ποικιλία τεχνικών και σχεδίων. Εικόνες, σταυροί, αγιογραφίες και άλλα εκκλησιαστικά είδη και για το σπίτι, πίνακες ζωγραφικής, κεντήματα.

Διαθέτουμε τα προϊόντα μας και σε χονδρική και σε λιανική πώληση (κατασκευή και εμπορία).

Σταδιακά η επιχείρηση μας ασχολήθηκε και με άλλα είδη δώρων, όπως διακοσμητικά, μεταλλικά τοίχου κ.λ.π.

Ειδικότητα μας είναι οι εικόνες και η εισαγωγή και εμπορία ειδών δώρου και διακόσμησης.

Επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας με την δημιουργία διαδικτυακού τόπου για να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται οι πελάτες μας σε ότι αφορά τα προϊόντα μας.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: εικόνες, σταυροί, αγιογραφίες, εκκλησιαστικά είδη και για το σπίτι, είδη δώρων, κεντήματα, διακοσμητικά για το σπίτι, τον κήπο, την βιτρίνα, είδη γάμου και βάπτισης, είδη συσκευασίας, άνθη, βιβλία, κ.λ.π.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η εξυπηρέτηση του πελάτη.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε ή να μας επισκεφτείτε στο φυσικό κατάστημα μας ή να μας βρείτε τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλέφωνα:

2310 949457

ή να μας στείλετε email στο info παπάκι zografiki τελεία com (αντικαταστήστε την λέξη παπάκι με το @ και την λέξη τελεία με την . )